6 עלי קייל שטופים היטב
1 סלק חי מגורר גס
1 תפוח ירוק חתוך לפרוסות דקות (חצי סהר)
1/3 כוס חמוציות ללא תוספת סוכר
2 כפות זרעי דלעת, זרעי חמניות או אגוזי מלך
1/4 בצל סגול חתוך לרצועות דקיקות או בצל ירוק קצוץ דק
ההכנה:
מגלגלים מספר עלי קייל בצורת סיגר ובאמצעות סכין חדה חותכים לרצועות דקות
מוסיפים את רצועות הקייל לקערת הסלט ולשים באמצעות האצבעות את העלים לריכוך קל, מוסיפים את יתר המרכיבים.
רוטב:
2 תפוזים-כף אחת של גרידת תפוז ומיתר התפוזים מפיקים מיץ סחוט טרי
1 כפית של תימין מיובש
1 כפית של זרעי כוסברה מיובשים
1/2כפית מלח
1-2 שיני שום כתוש