לקציצות
1 צרור עלי מנגולד שטופים ומחולקים לעלים הירוקים ולגבעול הלבן
600 גרם בשר טחון (אפשר עוף והודו או עוף ובקר יחד)
1 בצל גדול מגורר גס
1 תפוח אדמה, קלוף ומגורר דק
2 ביצים
3-4 כפות שיבולת שועל
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית גדושה בהרט , אפשר רק קינמון ואפשר בלי
מלח ופלפל שחור טרי
לרוטב
2 כפות שמן זית
2-6 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
חצי כפית כורכום
כפית אחת של פפריקה מתוקה
טיפונת פפריקה חריפה
מיץ מלימון גדול
קוצצים דק את עלי המנגולד וחולטים מספר דקות במים רתוחים
כשהמנגולד מתקרר מערבבים אותו בתערובת הבשר והתוספות, תבלינים
יוצרים קציצות עלולות ופחוסות ואופים מספר דקות על נייר אפייה משוח במעט שמן זית בתנור
בינתיים קוצצים את עלי המנגולד הלבנים ומטגנים ב 2 כפות שמן זית, מסדרים מעל את הקציצות האפויות, מפזרים מעל הקציצות את שיני השום הקצוצות ואת התבלינים מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
מוסיפים מיץ מלימון גדול, מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה.