משרה לסויה:
(רצוי לרכך את פתיתי הסויה במים רותחים כרבע שעה)
4 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
מעט שבבי צילי חריפים
מלח ופלפל שחור גרוס
לפריקי:
כוס וחצי פריקי
3 כפות שמןן זית
1 בצל סגול פרוס
שלושת רבעי כוס צימוקים, חמוציות, אוכמניות
2 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
משרים את הפריקי במים קרים כדי כיסוי כשעה ומסננים
מערבבים את הסויה עם התבלינים
מטגנים את הבצל בשמן כמה דקות עד שהוא משחים מעט ומעבירים לתערובת הפריקי יחד כם התבלינים, הצימורקים, עלי הדפנה..
מערבבים יחד עם פתיתי הסויה וכוס וחצי מים רותחים ושמים בתבנית חסינת חום מכסים בנייר כסף מחורר ואופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כשעה ורבע.